40-dagenretraite

40-dagen 2022: Hem achterna

Steun ons

Zoom-meditaties

Tijdens de 40-dagenretraite 2022 bieden we zeven zaterdagen een geleide meditatie aan via Zoom. De auteur van de adventsretraite, Myriam Van den Eynde, zal ons daarin voorgaan. We starten om 09.30 uur, via Zoom. Zo kunnen we in tijden van corona toch met elkaar verbonden zijn.

Bekijk hier de eerdere Zoom-meditaties

“De geleide meditatie op de zaterdagochtend vond ik steeds een hoogtepunt. Heel mooi verzorgd en steeds een moment van grote verbondenheid met allen die meededen.”

Hoe doe ik hieraan mee?

In de gebedsmail van vrijdagavond delen we een link. Door zaterdagmorgen op deze link te klikken, kun je deelnemen aan de geleide meditatie. Dan kan via computer, laptop of tablet. Je klikt enkele minuten voor aanvang (9.30 uur) op de link. 

Hier lees je een eenvoudige handleiding voor het gebruik van Zoom.

Uitwisselingsgroepjes?

Verschillende organisatoren van (online) uitwisselingsgroepen namen al contact met ons op. Als je wilt aansluiten bij een deelgroep om je ervaring met de digitale retraite uit te wisselen, is er hopelijk een bij jou in de buurt. Wil je zelf een uitwisselingsgroep organiseren, dan kondigen we die graag aan op onze website. 

Kom je liever niet fysiek samen, start dan een digitale uitwisselingsgroep via internet (Skype, Zoom, WhatsApp etc.). Ook die kondigen we graag aan. 

Iets delen van je gebed via het gastenboek

Je kunt op elke moment iets delen van je persoonlijke gebed via het gastenboek. Ervaringen van andere deelnemers lezen versterkt de ervaring dat je niet alleen onderweg bent, ook al doe je de digitale retraite thuis in je eentje.